RESTAURANT OLIJFJE ENSCHEDE

RESTAURANT OLIJFJE ENSCHEDE Gegarandeerd de Lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Olijfje Enschede. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 9:36 Verassend snelle bezorging en geweldig lekker eten, ik had nu een pizza maar kapsalon van olijfje zijn ook heerlijk!
19 mei 2022 om 21:33 Snel bezorgd en het eten is zoals altijd een dikke prima
19 mei 2022 om 17:28 SLECHT de koerier gaf het eten snel aan en ging er gauw vandoor dat vonden we raar.Tas opengemaakt en we wisten gelijk waarom.De folie van de pasta was gevallen onderweg en het was een hele rotzooi.Folie kapot,pasta eruit en in de salade!TELEURGESTEL
19 mei 2022 om 4:06 Pizza’s waren erg lauw dit deed de smaak helaas niet ten goede. Bezorging ook bijna 1 uur en dat midden in de nacht…
18 mei 2022 om 19:43 .
17 mei 2022 om 21:56 Ja zoals gewoonlijk geen woorden ervoor Enigste woord wat ik kan zeggen is LEKKER EN ZEKER EEN AANRADER Altijd tevreden
17 mei 2022 om 17:19 Snelle bezorging, vooral na 0100 snachts. Pizza margharita was mager belegd op een kartonnen bodem
15 mei 2022 om 20:01 Lekkere spareribs en vlotte bezorging
14 mei 2022 om 23:15 Snel bezorgd, goed eten!
13 mei 2022 om 20:53 Goede pizza hawai- shoarma, heerlijke kip salade en goed vullend. Snelle bezorging en het eten was warm! Top!
12 mei 2022 om 20:31 Het eten was weer heerlijk!
10 mei 2022 om 0:44 Bestelling was super ! Ik werd netjes gebeld om mijn iets wat gekke bestelling te controleren en er werd perfect naar de gast geluisterd. Bedankt ! Goede en snelle service.